Bedrijfshulpverlening (BHV):

Heeft u personeel in dienst? Dan bent u volgens de Arbowet verplicht dagelijks tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV’er) binnen uw bedrijf aanwezig te hebben. Deze is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van eerste hulp en het begeleiden van een ontruiming.

 

Wat leert u tijdens de BHV Basiscursus                                         

Levensreddend Handelen:

Tijdens het eerste onderdeel, Levensreddend Handelen, maakt u kennis met alles over Bedrijfshulpverlening. Na de cursus weet u alles over bijvoorbeeld ziektebeelden, (brand)wonden, verslikking/verstikking. Daarnaast leren we u onder andere hoe een stabiele zijligging moet worden uitgevoerd.

Het Levensreddend Handelen wordt afgesloten met het reanimeren. Natuurlijk leggen we u uit hoe een AED werkt en gaat u dit ook uitgebreid oefenen op de pop.

 

Brand, Blussen:

Tijdens het onderdeel Brand maakt u om te beginnen kennis met de theorie van brand (de branddriehoek). Daarna leggen we u uit welke soorten brandblussers er zijn, wanneer u deze gebruikt en hoe u deze gebruikt. 

U krijgt via een link op de site en na betaling een e-learning toegestuurd.
Deze maakt u vooraf thuis. De e-learning neemt ongeveer 1 1/2uur van uw tijd in beslag.
Maar u kunt hem in delen maken.
Zelfs vanuit de trein, bank of waar u zich ook maar bevindt. Hij is te maken vanaf een pc, laptop, tablet of een smartphone.
Aan het einde van de e-learning maakt u een examen over de geleerde stof. U krijgt hiervan ook een certificaat. Deze is geldig voor het theoriegedeelte.
                                                                                                

Diploma/certificering Basisdiploma BHV met certificaat voor e-learning en praktijk.

 

Geldigheid Eén jaar (te verlengen via jaarlijkse herhalingscursus BHV)

Direct aanmelden of meer informatie